« terug naar vorige pagina

Vacature doktersassistente 20 uur p/week

Wij zijn per 1 oktober 2019 op zoek naar een enthousiaste doktersassistente voor 20 uur per week. De werkdagen liggen vast en zijn de gehele maandag, de gehele dinsdag en de woensdagochtend.

Praktijkgegevens:

Wij zijn een solopraktijk gevestigd in Medisch centrum Metrum in Poortwijk Oud-Beijerland, waar we samen met 3 andere praktijken een aantal faciliteiten delen. In ons pand werken onder andere ook een Podotherapeut, een diëtiste en een thuiszorgorganisatie (Careyn). Wij maken gebruik van Medicom en het online -kanaal MijnGezondheid.net waarbij patiënten ook zelf online afspraken kunnen maken en herhaalrecepten kunnen bestellen.

In onze praktijk werken 1 huisarts, 1 POH -somatiek (welke ons gaat verlaten), 3 assistentes (waarvan 1 de opleiding POH gaat doen) en een secretaresse. Tevens werken er 2 POH-GGZ en een verslavingsdeskundige. De waarneming in de vakanties wordt binnen het pand geregeld.

Functie-inhoud:

Vaste taken doktersassistente:

– triage/telefoon

– spreekuur planning

– assistente spreekuur

– voorraadbeheer

– gezamenlijke taken Metrum

Wie zoeken wij:

Wij zoeken een enthousiaste, vriendelijke, pro-actieve en zelfstandige maar vooral ook zeer betrokken collega, die ervaring heeft met het programma Medicom. Flexibiliteit, stress- bestendigheid en goed kunnen samenwerken zijn eigenschappen die we graag in onze nieuwe collega zien.

Wat bieden wij:

Werken in een open, collegiale en gezellige werksfeer, zowel binnen de praktijk als binnen het Metrum.  Salariëring conform functie doktersassistente van de cao Huisartsenzorg.  Wij bieden een jaarcontract met, bij gebleken geschiktheid, uitzicht op een vast contract.

Functie eisen:

Werkervaring:                                  Liefst met enige ervaring in een huisartsenpraktijk

Opleidingsniveau:                           MBO

Ervaring met software:                 Medicom, Office-programma’s

In bezit van diploma:                      Ja

Graag zien wij uw sollicitatie met pasfoto en CV z.s.m. naar:                                                     

maritvaneijk@metrum.info of per post naar

Huisartspraktijk L.J. van Eijk t.a.v. de heer L.J. van Eijk

Debussyring 102

3261 JA Oud-Beijerland