Start dropdown content
sluiten

Herhaal medicatie

U kunt herhaalmedicatie bestellen via de receptenlijn maar ook via deze link.herhaalmedicatie via MijnGezondheid.net

U kunt 24 uur per dag en in het weekend de receptenlijn inspreken op de praktijklijn (0186) 629060. U krijgt een keuze menu te horen. Keuze 2 is voor het inspreken van uw recept. Houd uw gegevens (naam, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de medicatie) bij de hand.

U spreekt uw gegevens en de gewenste medicamenten in. Recepten die zijn aangevraagd op werkdagen voor 11.00 uur liggen de volgende werkdag na 15.00 uur klaar in uw apotheek.

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stel die dan eenvoudig via een e-consult. Let op: u heeft uw DigiD nodig om in te loggen.

E-consult via MGN

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij

Huisarts L.J. van Eijk

Welkom op onze website! U kunt hier terecht voor het maken van online-afspraken, het stellen van een vraag en het vinden van informatie over de praktijk. Let op: vergeet u na het maken van een afspraak via onze site niet om onder de afspraakdetails op "afspraak bevestigen" te drukken. Doet u dat niet dan staat de afspraak niet in onze agenda en weet de dokter niet dat u komt. Heeft u een MGN account aangemaakt dan krijgt u een afspraakbevestiging in uw mailbox. Het is niet mogelijk om een afspraak te maken voor de volgende dag,

 

Openingstijden

Wat speelt er nu?

Extra spreekuren op de dinsdagen

21 januari 2018

Met ingang van heden zijn er extra spreekuren op dinsdag tussen 07:00 – 08:00 uur en tussen 17:00 – 18:00 uur.
Voor een deel van deze spreekuren is het ook mogelijk om online een afspraak te maken.

Kijkt u hiervoor op onze site bij “afspraak maken” of log in met uw MijnGezondheid.Net account

Thijmen de Ruiter, co-assistent EMC kijkt met uw dokter mee

7 december 2017

Thijmen de Ruiter kijkt de komende tijd t/m 19 januari mee met uw dokter. Deze co-assistent is de dokter van de toekomst en ook hij kan leren van uw situatie. Mocht u dit niet prettig vinden dan kunt u dat aangeven vóór het gesprek en dan zal hij er niet bij blijven.

3 december 2017

Lieve mensen,

Graag wil ik u bedanken voor het vertrouwen wat u mij gegeven heeft de afgelopen 27 jaar. Mede dankzij u heb ik mijn functie als doktersassistente altijd met liefde en compassie kunnen doen. De afgelopen weken ben ik overweldigd door, lieve woorden, bedankjes, kaartjes, bloemen, cadeaus enzovoort.

Lees meer

Medewerkers

L.J. van Eijk
Huisarts
Diana Visser-van Gemert
Praktijkondersteuner
Ellen Bosch-Kossen
Assistente
Mieke
Assistente
Rineke Kolthof
Assistente
Marit van Eijk-Bottema
Medisch secretaresse

Meer informatie

 • Op woensdagmiddag is de praktijk gesloten vanaf 12:30 uur. Voor spoedgevallen deze middag kunt u contact opnemen met de praktijk en kiezen voor keuze 1. U wordt dan rechtstreeks doorverbonden met de praktijk van dokter F. Quispel.

  Afwezigheid in 2019:

  Maandag 31 december 2018 t/m vrijdag 5 januari (week 1)

  Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei  (week 17 en 18)

  Maandag 12 augustus t/m vrijdag 30 augustus (week 33, 34 en 35)

  Maandag 21 oktober t/m vrijdag 25 oktober (week 43)

  Maandag 30 december t/m vrijdag 3 januari 2020 (week 1)

   

 • Herhaalrecepten kunt u telefonisch 24 uur per dag inspreken op onze receptenlijn, welke te vinden is onder keuze 2 in het keuzemenu welke u te horen krijgt wanneer u ons praktijknummer belt.

  Recepten die vóór 11:00 uur ’s morgens op werkdagen worden aangevraagd, liggen de volgende werkdag na 15:00 uur klaar bij uw apotheek.
  Voor het correct verwerken van de recepten vragen wij u om eerst uw naam en geboortedatum en telefoonnummer helder in te spreken en daarna de namen van de medicijnen met de dosering en het gebruik.

 • Om in te loggen op uw account bij MijnGezondheid.net kunt u onderstaande link aanklikken. Wilt u alleen een afspraak maken dan kunt u zonder in te loggen op “een afspraak maken” klikken links bovenin.

  https://www.mijngezondheid.net/mobile/login/index

 • De praktijk is gesloten voor inschrijving van nieuwe patiënten. We maken hierop een uitzondering als het om een inschrijving gaat van een partner of minderjarig kind van één van onze patiënten. Neem in deze gevallen contact op met de assistente.

 • In onze praktijk zijn 4 praktijkondersteuners werkzaam.Er is een praktijkondersteuner werkzaam als verpleegkundige die spreekuur houdt voor o.a. mensen met diabetes mellitus, COPD, astma, hart- en vaatziekten en ouderenzorg.

  Er zijn 2 praktijkondersteuners werkzaam als psycholoog, zowel voor volwassen als voor jeugd. Tevens is er een praktijkondersteuner werkzaam als verslavingsdeskundige. U wordt door de huisarts verwezen naar 1 van deze praktijkondersteuners indien noodzakelijk.

 • In onze praktijk kunt u terecht voor uw rijbewijskeuring. Belt u voor een afspraak met de praktijk (0186) 629060 keuze 3. Wij verzoeken u vriendelijk om de keuring contant en gepast te betalen, de kosten bedragen € 40,00.

  U dient de volgende zaken mee te nemen naar de afspraak:

  • urine
  • keuringsformulier
  • overzicht huidige medicatie
  • eventuele bril of lenzen
 • Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag uitsluitend op afspraak van 08:00 tot 12:00 uur. U maakt hiervoor een afspraak bij de assistente of online. Het kan zijn dat de assistente informeert naar de aard van de klacht omdat sommige vragen namelijk telefonisch beantwoord kunnen worden en andere klachten behandeld kunnen worden door de assistente op haar eigen spreekuur.

  Wij verzoeken u vriendelijk om het aantal klachten per consult te beperken tot maximaal 2  en anders om een dubbele afspraak te vragen bij de assistente.

  Annuleren van afspraken is geen probleem, maar wacht u hiermee a.u.b. niet tot het laatste moment.

  Op dinsdag en donderdag is er een assistente-spreekuur. Zij doet hier onder meer bloeddrukcontroles, uitstrijkjes, wondverzorging, het geven van injecties, het verwijderen van hechtingen en het uitspuiten van oren.

  ’s Middags kunt u op afspraak terecht voor kleine chirurgische ingrepen, het plaatsen van een spiraal e.d.

  Tevens wordt er spreekuur gedaan door de praktijkondersteuners.

  Sinds kort kunt u bij ons online afspraken maken. Klikt u hiervoor op de link “Afspraak maken” 

 • Tot 12:00 uur kunt u visites aanvragen indien u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of zeer slecht ter been bent. Uw huisarts kunt u dan doorgaans in de loop van de middag verwachten. Wij verzoeken u om indien mogelijk naar de praktijk te komen, omdat het maken van visites veel meer tijd kost dan het doen van consulten. Bovendien hebben wij in de praktijk veel meer faciliteiten om u te onderzoeken en te behandelen.

  Voor alle duidelijkheid nog het volgende: koorts vormt in principe geen beletsel om naar de praktijk te komen en het hebben van geen vervoer is strikt gezien geen reden voor een visite.

 • Via onderstaande link kunt u onze praktijkfolder downloaden.

  Praktijkfolder

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent

Apotheek.nl

Zoekt u specifieke informatie over medicijnen?

Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek.nl.
Apotheek.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over medicijnen.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent