Waar kunnen wij u mee helpen?

Start dropdown content
sluiten

Herhaal medicatie

U kunt herhaalmedicatie bestellen via de receptenlijn maar ook via deze link.herhaalmedicatie via MijnGezondheid.net

U kunt 24 uur per dag en in het weekend de receptenlijn inspreken op de praktijklijn (0186) 629060. U krijgt een keuze menu te horen. Keuze 2 is voor het inspreken van uw recept. Houd uw gegevens (naam, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de medicatie) bij de hand.

U spreekt uw gegevens en de gewenste medicamenten in. Recepten die zijn aangevraagd op werkdagen voor 11.00 uur liggen de volgende werkdag na 15.00 uur klaar in uw apotheek.

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stel die dan eenvoudig via een e-consult. Let op: u heeft uw DigiD nodig om in te loggen. Stel alleen een vraag voor uzelf en niet over een familielid (kind) uit uw gezin! De vraag en het antwoord worden namelijk elektronisch in uw dossier verwerkt! Vragen stellen zonder DigiD voor een kind kan niet via de site. Belt u hiervoor naar de assisitente.

E-consult via MGN

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij

Huisarts L.J. van Eijk

Welkom op onze website! U kunt hier terecht voor het maken van online-afspraken, het stellen van een vraag en het vinden van informatie over de praktijk. Let op: vergeet u na het maken van een afspraak via onze site niet om onder de afspraakdetails op "afspraak bevestigen" te drukken. Doet u dat niet dan staat de afspraak niet in onze agenda en weet de dokter niet dat u komt. Heeft u een MGN account aangemaakt dan krijgt u een afspraakbevestiging in uw mailbox. Het is niet mogelijk om een afspraak te maken voor de volgende dag, U krijgt géén afspraakherinnering per sms indien u via de website een afspraak maakt.

 

Openingstijden

Meer informatie

 • Op woensdagmiddag is de praktijk gesloten vanaf 12:30 uur. Voor spoedgevallen deze middag kunt u contact opnemen met de praktijk en kiezen voor keuze 1. U wordt dan rechtstreeks doorverbonden met de praktijk van dokter F. Quispel.  Vakanties 2021:

   

  Lees meer

 • Herhaalrecepten kunt u telefonisch 24 uur per dag inspreken op onze receptenlijn, welke te vinden is onder keuze 2 in het keuzemenu welke u te horen krijgt wanneer u ons praktijknummer belt.

  Recepten die vóór 11:00 uur ’s morgens op werkdagen worden aangevraagd, liggen de volgende werkdag na 15:00 uur klaar bij uw apotheek.
  Voor het correct verwerken van de recepten vragen wij u om eerst uw naam en geboortedatum en telefoonnummer helder in te spreken en daarna de namen van de medicijnen met de dosering en het gebruik.

 • Om in te loggen op uw account bij MijnGezondheid.net kunt u onderstaande link aanklikken. Wilt u alleen een afspraak maken dan kunt u zonder in te loggen op “een afspraak maken” klikken links bovenin.

  https://www.mijngezondheid.net/mobile/login/index

 • De praktijk is gesloten voor inschrijving van patiënten die in Oud-Beijerland komen wonen. U kunt zich wel tijdelijk inschrijven en per 1-1-2022 gaat u dan over naar dokter Snoodijk. Dit is onze nieuwe collega! U kunt een inschrijfformulier met bijbehorende papieren ophalen bij de assistente. Dit kunt u volledig ingevuld retourneren inclusief de gevraagde kopieën. Wij vragen u wel om uw huidige huisarts op de hoogte te brengen van uw inschrijving bij ons. Dat bespoedigt de ontvangst van uw digitale dossier.

   

 • In onze praktijk zijn 4 praktijkondersteuners werkzaam. Er is een praktijkondersteuner werkzaam als verpleegkundige die spreekuur houdt voor o.a. mensen met diabetes mellitus, COPD, astma, hart- en vaatziekten en ouderenzorg.

  Er zijn 2 praktijkondersteuners werkzaam als psycholoog, zowel voor volwassen als voor jeugd. Tevens is er een praktijkondersteuner werkzaam als verslavingsdeskundige. U wordt door de huisarts verwezen naar 1 van deze praktijkondersteuners indien noodzakelijk.

 • In onze praktijk kunt u terecht voor uw rijbewijskeuring. Belt u voor een afspraak met de praktijk (0186) 629060 keuze 3. Wij verzoeken u vriendelijk om de keuring contant en gepast te betalen, de kosten bedragen € 40,00.

  U dient de volgende zaken mee te nemen naar de afspraak:

  • urine
  • keuringsformulier
  • overzicht huidige medicatie
  • eventuele bril of lenzen
 • In onze praktijk kunt u terecht voor uw duikkeuring. Belt u voor een afspraak met de praktijk (0186) 629060 keuze 3. Wij verzoeken u vriendelijk om de keuring contant en gepast te betalen, de kosten bedragen € 25,00.

  U dient de volgende zaken mee te nemen naar de afspraak:

  • het keuringsformulier
  • uw eigen verklaring
 • Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag uitsluitend op afspraak van 08:00 tot 12:00 uur. U maakt hiervoor een afspraak bij de assistente of online. Het kan zijn dat de assistente informeert naar de aard van de klacht omdat sommige vragen namelijk telefonisch beantwoord kunnen worden en andere klachten behandeld kunnen worden door de assistente op haar eigen spreekuur.

  Wij verzoeken u vriendelijk om het aantal klachten per consult te beperken tot maximaal 2  en anders om een dubbele afspraak te vragen bij de assistente.

  Annuleren van afspraken is geen probleem, maar wacht u hiermee a.u.b. niet tot het laatste moment.

  Op dinsdag en donderdag is er een assistente-spreekuur. Zij doet hier onder meer bloeddrukcontroles, uitstrijkjes, wondverzorging, het geven van injecties, het verwijderen van hechtingen en het uitspuiten van oren.

  ’s Middags kunt u op afspraak terecht voor kleine chirurgische ingrepen, het plaatsen van een spiraal e.d.

  Tevens wordt er spreekuur gedaan door de praktijkondersteuners.

  Sinds kort kunt u bij ons online afspraken maken. Klikt u hiervoor op de link “Afspraak maken”

 • Tot 12:00 uur kunt u visites aanvragen indien u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of zeer slecht ter been bent. Uw huisarts kunt u dan doorgaans in de loop van de middag verwachten. Wij verzoeken u om indien mogelijk naar de praktijk te komen, omdat het maken van visites veel meer tijd kost dan het doen van consulten. Bovendien hebben wij in de praktijk veel meer faciliteiten om u te onderzoeken en te behandelen.

  Voor alle duidelijkheid nog het volgende: koorts vormt in principe geen beletsel om naar de praktijk te komen en het hebben van geen vervoer is strikt gezien geen reden voor een visite.

 • Via onderstaande link kunt u onze praktijkfolder downloaden.

  Praktijkfolder

 • Gaat u de praktijk uit, klikt u dan op uitschrijfformulier patiënten, print de pagina en vul het formulier in. De formulieren zijn ook de praktijk af te halen, of u kunt het lege formulier gemaild krijgen. 

 • Voor vragen over niet-medisch inhoudelijke zaken, MGN of de MedGemak app kunt u ons contactformulier invullen.

  Mocht er aanleiding zijn om contact met u op te nemen dan zullen wij dat binnen 1 dag doen. Een afspraak vragen gaat niet via dit formulier.
   

Handig om te weten!

Elektronische afspraken

Zoals u weet moeten wij door het Covid-19 virus onze praktijkvoering aanpassen.

Vanaf vandaag 1 september 2021 staat de functie voor het maken van een online afspraak weer aan. Graag willen wij benadrukken dat u indien u klachten heeft die passen bij een Covid-19 besmetting u naar de praktijk belt en niet zelf een afspraak maakt. De assistente kan dan, in overleg met de dokter, inschatten of u gezien moet worden, of hij wellicht in beschermende kleding bij u langs moet komen of dat hij u kan bellen. U kunt ons op de normale tijden telefonisch bereiken, doe dit ook indien u klachten heeft die niets met Covid-19 te maken hebben! Wij staan u graag te woord en bedenken samen met u wat we voor u kunnen doen. Wij vragen wel uw begrip voor de vragen die de assistente allemaal moet stellen in het kader van Covid-19.  Krijgt of maakt u zelf een afspraak voor op het spreekuur komt u dan alleen naar binnen tenzij er zwaarwegende redenen zijn dat u niet alleen kunt.

Bedankt voor uw begrip!

Niet verschijnen op WEB- of MGN afspraken

Niet verschijnen op Web- en of MGN afspraken:

Het komt de laatste maanden helaas steeds vaker voor dat er een afspraak online wordt gemaakt en dat diegene niet op de afspraak verschijnt en deze afspraak ook niet werd afgezegd. Dit is voor de praktijk uitermate vervelend! Het is druk en we kunnen iedere plek op het spreekuur goed gebruiken. Hierdoor zien we ons genoodzaakt om de tijd die gereserveerd was op het spreekuur, in rekening te brengen bij de patiënt. Wij zullen dit ook vastleggen in het dossier. Mocht dit vaker voorkomen dan zullen wij van de mogelijkheid gebruikmaken om de functionaliteit voor het kunnen maken van deze online afspraken uit te zetten bij deze specifieke patiënt.

Wij willen graag de service van het online afspraak maken verlenen aan de patiënten en hopen dat u daar op een juiste manier mee omgaat. 

MedGemak, een nieuwe functionaliteit binnen MGN!

Wat is MedGemak? MedGemak is de app om u te helpen bij het optimaal regelen van uw zorgtaken. Zo heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. Met de handige inneemwekker stelt u eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicatie in te nemen. Heeft u overdag geen tijd om ons te bellen voor een afspraak? Geen probleem! Met de app MedGemak regelt u dit gemakkelijk online waar en wanneer het u uitkomt.

Ga naar: 

 https://home.mijngezondheid.net/medgemak/ en lees hoe u deze app kunt installeren.

U kun ons ook altijd bellen voor hulp bij installatie. Bij voorkeur maandagmiddag, woensdagochtend donderdagmiddag of vrijdagochtend.

Extra spreekuren op de dinsdagen

21 januari 2018

Met ingang van heden zijn er extra spreekuren op dinsdag tussen 07:00 – 08:00 uur en tussen 17:00 – 18:00 uur.
Voor een deel van deze spreekuren is het ook mogelijk om online een afspraak te maken.

Kijkt u hiervoor op onze site bij “afspraak maken” of log in met uw MijnGezondheid.Net account

Medewerkers

L.J. van Eijk
Huisarts

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag de gehele dag aanwezig. Woensdag alleen de ochtend.

Mieke Leys
Praktijkondersteuner

Maandag en dinsdag de gehele dag en woensdagmiddag aanwezig.

Ellen Bosch-Kossen
Assistente

Maandagochtend, dinsdag en donderdag de gehele dag aanwezig.

Renske Dekker-Nijens
Assistente

Maandag en dinsdag de gehele dag,  en woensdagochtend aanwezig.

Rineke Kolthof
Assistente

Donderdag en vrijdag de gehele dag aanwezig.

Marit Bottema
Medisch secretaresse

Voor vragen over het gebruik van de website, MijnGezondheid.net en de app MedGemak kunt u mij mailen op secretariaatpraktijkvaneijk@outlook.com. Ik probeer uw vraag dan zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Indien u uw telefoonnummer in de mail zet zal ik telefonisch contact met u opnemen. Graag geen medisch inhoudelijk vragen via dit mailadres versturen. Ook is dit niet de weg om vragen te stellen over de Corona vaccinatie.

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent

Apotheek.nl

Zoekt u specifieke informatie over medicijnen?

Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek.nl.
Apotheek.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over medicijnen.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent

Inloggen in uw medisch dossier?

Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek.
Zo kunt u bijvoorbeeld online een afspraak maken, herhaalmedicatie bestellen of een bericht sturen. Hoe gemakkelijk is dat?

Meer informatie over MijnGezondheid.net