« terug naar vorige pagina

Wat is MijnGezondheid.net?

21 december 2017

MijnGezondheid.net biedt de mogelijkheid om via internet uw gezondheidszaken met uw huisarts gemakkelijk en snel te regelen. Via het portaal MijnGezondheid.net kunt u thuis uw herhaalmedicatie bestellen, een afspraak maken met uw huisarts, een e-consult aanvragen of een deel van uw dossier inzien. Ook vindt u op MijnGezondheid.net betrouwbare informatie over uw aandoening en de medicijnen die u gebruikt. Verder kunt u een reisdocument samenstellen via mijngezondheid.net.

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?
Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan, kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net en kunnen gebruik maken van deze service. Gebruik de knop ‘Uw dossier’ rechts boven onze website om in te loggen in MijnGezondheid.net

Aanmelden voor MijnGezondheid.net
Klik om u zelf aan te melden voor MijnGezondheid.net. Zodra u zich hebt aangemeld op het portaal van MijnGezondheid.net krijgt uw huisarts hiervan bericht. Wij sturen u dan een bevestiging en zorgen ervoor dat u binnen 5 werkdagen gebruik kunt maken van uw zorgdossier thuis. Daarna kunt u inloggen met behulp van uw DigiD via de link op onze website. De eerste keer dat u inlogt dient u akkoord te geven voor veilige en betrouwbare uitwisseling van uw gegevens met huisartsenpraktijk.

Is MijnGezondheid.net veilig?
MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst en gemeenten). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op http://www.digid.nl.

Hoe ziet MijnGezondheid.net eruit?
Klik hier om een demonstratiefilm te bekijken.