« terug naar vorige pagina

Nieuwe versie MijnGezondheid.net

Vanaf de nieuwe release zijn alle functionaliteiten uit het oude MijnGezondheid.net beschikbaar in het nieuwe MijnGezondheid.net. Dit betekent dat u vanuit het nieuwe MijnGezondheid.net niet meer worden doorgelinkt naar het oude MijnGezondheid.net.

Onderstaande functionaliteiten zijn toegevoegd aan MijnGezondheid.net voor alle patiënten:

Onder de knop “Mijn aantekeningen” kunt u zelf aantekeningen maken over uw gezondheid. Deze aantekeningen kunnen op elk gewenst moment gemaakt, gewijzigd en verwijderd worden. Ook kunt u bij ‘Onderwerpen’ of ‘Medicijnen’ aantekeningen maken. Deze aantekeningen worden niet gedeeld met de zorgverlener.

Onder de functie ‘Onderwerpen’ en ‘Medicatieoverzicht’ is een nieuwe knop toegevoegd. Deze knop heet ‘Zelf toevoegen’. Met deze knop kunt u zelf onderwerpen en medicijnen aan uw overzicht toevoegen. De onderwerpen en medicijnen die u toevoegt, worden ook niet gedeeld met de zorgverlener. In MijnGezondheid.net staat ook vermeld dat dit niet het geval is.

Bovenaan het startscherm van MijnGezondheid.net is een nieuwe knop toegevoegd: ‘Dossier opslaan’. Hiermee kunt u uw eigen MijnGezondheid.net-dossier opslaan in PDF- formaat en vervolgens afdrukken.

U kunt de lijst met alle labuitslagen of de details van de specifieke uitslag afdrukken.

In het ‘Medicatieoverzicht’ is een nieuwe knop beschikbaar voor medicatie. Deze knop heet ‘Informatiefolder’. Via deze knop opent de geneesmiddeleninformatie voor u (GIP) in een PDF-document. Deze knop wordt alleen getoond wanneer er voor het betreffende medicijn online geneesmiddeleninformatie beschikbaar is. Wanneer dit niet het geval is, wordt deze knop niet getoond. De GIP is vernieuwd en is hiermee overzichtelijker en beter leesbaar dan de GIP die in het oude MijnGezondheid.net werd aangeboden.